Nederlands  Dutch Engels English Duits German Deutsch Frans French Francais

 

 

Cotton Comfort

Cotton Rabbit

Houtvezel gevaarlijk?

Verhalen van gebruikers

Foto's

Vergelijk bodembedekkers

Onderzoek bewijst

Verkoopadressen

Nieuws

Contact

Stichting Sunshine for Africa

 


Het product Cotton Comfort en Cotton Rabbit wordt ook op de markt gebracht onder de volgende merknamen:

BARN-I

TIME4PETS

HUGRO

GREENFARM

Welzijn voor mens en dier

Cotton Comfort en Cotton Rabbit zijn producten van de stichting Sunshine for Africa. Met de aankoop van deze producten draag je bij aan de armoedebestrijding in West-Afrika.

Samenwerking met de lokale gemeenschap

Ook als je nog nooit in Afrika bent geweest, ken je ongetwijfeld de kleurrijke beelden van het continent waar mensen in harmonie en met respect voor de natuur samenleven. Lokale gemeenschappen ontlenen er hun voorspoed aan een schat aan natuurproducten. Cotton Comfort en Cotton Rabbit zijn zulke producten. Samen met Sunshine for Africa ontwikkelden West-Afrikanen deze ecologisch verantwoorden bodembedekker voor in de knaagdierkooi. Zij gebruikten daarvoor hun traditionele kennis van plant en dier.

Kwaliteit gegarandeerd

Sunshine for Africa ontwikkelt en produceert huisdierartikelen die vooral zijn bestemd voor de Europese markt. Daarbij maken wij gebruik van regionale, natuurlijke producten. We ondersteunen hiermee de lokale gemeenschap in West-Afrika. Maar onze stichting is geen hobbyistische ‘hou ze bezig’-organisatie. Sunshine for Africa is een professionele en betrouwbare producent en leverancier van kwaliteitsproducten. Wij hebben een stevige distributie- en verkooporganisatie in Europa en een breed netwerk van afnemers. Dat is belangrijk, want commercieel succes in de Europese markt is een gezonde basis voor economische groei in Afrika.

Sociaal beleid

Sunshine for Africa biedt scholing, werkgelegenheid en maatschappelijke ondersteuning voor de West-Afrikaanse bevolking. En natuurlijk hebben wij een goed sociaal beleid voor onze medewerkers. Kinderarbeid en uitbuiting komen bij ons absoluut niet voor. Onze medewerkers hebben een vijfdaagse werkweek, lonen die aanzienlijk hoger zijn dan lokaal gebruikelijk en voldoende vakantiedagen.
Wil je meer weten? Kijk dan op onze website.