Nederlands  Dutch Engels English Duits German Deutsch Frans French Francais

 

 

Cotton Comfort

Cotton Rabbit

Houtvezel gevaarlijk?

Verhalen van gebruikers

Foto's

Vergelijk bodembedekkers

Onderzoek bewijst

Verkoopadressen

Nieuws

Contact

Stichting Sunshine for Africa

 


Het product Cotton Comfort en Cotton Rabbit wordt ook op de markt gebracht onder de volgende merknamen:

BARN-I

TIME4PETS

HUGRO

GREENFARM

Een hemel voor mijn hamster. Cotton Comfort voldoet aan haar natuurlijke behoeften. Graven, graven en verstoppen – zij kan er geen genoeg van krijgen. Verder is het materiaal stofvrij, schoon, droog en heb ik geen stank in huis. Cotton Comfort is voor mij en mijn hamster dé bodembedekker. Beukensnippers dat hoeft van mij niet meer.
J. van G. uit Amsterdam

Ik heb twee konijnen op Cotton Comfort lopen. Gewoon elke paar dagen het ‘ontlastinghoekje’ verschonen, en ze kunnen er wel drie weken op lopen. Af en toe gaan ze op hun rug liggen slapen, te gek gewoon. Ze liepen eerst op Hemp, maar dat stofte gewoon te veel.
Lissa uit Rotterdam

Bij ons lopen alle konijnen op Cotton Comfort. En dit al tien jaar lang. Ook onze klanten zijn weg van dit product en ... we verkopen er verschrikkelijk veel van. Diervriendelijkheid en kwaliteit verloochenen zich niet. Een perfect product voor de verzorger én het dier.
Dierenwinkel Amstelveen

Ik heb de proef op de som genomen. In een hok met moeder met jonge muizen lag houtvezel. Het houtvezel heb ik aan de ene kant laten liggen, en aan de andere kant heb ik Cotton Comfort gedaan. In de nacht heeft moeder muis een nieuw nestje gemaakt in Cotton Comfort en in haar bek al haar kinderen verplaatst naar het nestje van Cotton Comfort.
Wendy uit Nijkerk

Superspul voor mijn knaagdieren.
Amanda uit Haarlem

Cotton Comfort stuift en stoft niet. Dieren ervaren het als erg prettig. Het is zacht, warm en comfortabel. Makkelijk schoon te maken, minder stank en gaat heel lang mee. Voor mij nooit meer zaagsel als bodembedekker. Ziet er altijd schoon uit in het hok en na afloop mag het in de groenbak.
Marjan uit Voorthuizen

Geef mij maar Cotton Comfort. Stinkt veel minder dan andere bodembedekkers en de ontlasting verdwijnt in het katoen, waardoor het oppervlak er altijd schoon uitziet. Het is een bodembedekker en nestelmateriaal tegelijk. Ik doe er altijd lekker veel in, zodat ze lekker kunnen spelen en ravotten. Het is echt een comfortabel product, zowel voor mij als voor mijn dieren.
Evert uit Den Haag

Eindelijk een goed en stofvrij product voor mijn ratjes. Voor mij is houtvezel verleden tijd.
Kees uit Zaandam

Cotton Comfort? Ik gebruik het al vanaf het begin dat het op de markt kwam. Dat is dus meer dan tien jaar. Makkelijk in gebruik, schoon, droog en geen stank. Het schoonmaken is geen klus meer. Je schuift het zo uit het hok. In vijf minuten ben je klaar. Is prettig en zacht voor mijn schatjes. Wanneer zij het naar hun zin hebben, voel ik me gelukkig. Ik gebruikte eerst kattenkorrel. Echt nooit meer.
Bianca uit Santpoort

Superbodembedekker, daar kan geen Care Fresh of andere bodembedekker op papierbasis tegenop. Natuurlijk product met schutkleur. Ze kunnen erin spelen, gangen graven, nestje maken en zich erin verstoppen. De verzorging van je knaagdieren begint bij de keuze van de bodembedekker – en daar ben ik het helemaal mee eens.
Harold uit Breda